DS 9 : новият седан

Завладяваща елегантност

DS 9 : новият седан
DS 9 : новият седан

ШЕДЬОВЪР С ИЗТЪНЧЕНИ ЛИНИИ И МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Символ на френския професионализъм, DS 9 е тук. Проектиран с E-TENSE хибридна мощност, с флагмана на DS Automobiles предлага техническо превъзходство, невероятен комфорт и несравнима изтънченост за всеки.

МОДЕРЕН И ДИНАМИЧЕН

СЪВРЕМЕННИ ЛИНИИ И ФИНЕС

DS 9 се откроява с изящество и динамични линии. Детайлите - разпознаваем дизайн в предната част, елементи в стил Clous de Paris отвътре, плътно прилепващи ръкохватки на вратите, придават на автомобила отличителния и несравним вид.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Интериорът на DS 9 ще бъде предложен в 5 DS Вдъхновения.
Най-доброто въплащение на френския професионален опит, DS Вдъхновение Opéra ще бъде украсено с червена Art Ruby кожа напа, която покрива таблото и запазва емблематичния дизайн на седалките, имитиращ верижка на скъп часовник. Изисканият интериор се допълва от тавана с Alcantara®.

СЪВЪРШЕНСТВО В НАЙ-МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ

Кокпитът се отличава с уникалните си характеристики: аристократичен завършек на детайлите в стил Clous de Paris, "кристални" бутони за управление, часовник B.R.M R180 и дори "перлени" шевове.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

ВИСША МОДА. ЕЛЕКТРИЧЕСТВО.

DS 9 ще бъде предложен с избор от два plug-in хибридни E-TENSE двигатели. Модел с мощност 250 к.с. ще бъде последван от версия със задвижване на 4-те колела от 360 к.с. Електрическият мотор, използван за ускорение и за шофиране със скорост до 135 км/ч, ще ви отведе към ново усещане в пълна тишина.