Колекция DS

DS 9 допълва колекцията Esprit de Voyage, отдаваща почит на изключителната експертност, първокласен дизайн и авангарден дух, които характеризират марката DS Automobiles.

Истинско поле за изява на дизайнерите, майсторите, експертите и инженерите на марката, тази ексклузивна версия възвисява френското изкуство и страст към пътуванията и се фокусира върху съвършенството, очакванията и дизайна.Това е уникална колекция, която въплъщава съюза на традициите в автомобилния лукс и иновациите.

Esprit de Voyage

Създадени в Париж, DS Automobiles са неразривно свързани с града на светлината и неговите първокласни експертни познания.
Тук нашият екип черпи своето вдъхновение, задава своята дефиниция за лукс и своите дизайнерски изисквания. В Париж е замислен и подписът на колекцията Esprit de Voyage: ювелирен поетичен мотив. Clou de Paris служи като отправна точка за изящно подредени лъчи, символизиращи влиянието на Духа на пътуването по целия свят – така, както е замислено от DS Automobiles.

Екстериор

Подобрете своето пътуване

Емблеми ESPRIT DE VOYAGE

Издигнат до произведение на изкуството, DS 9 Esprit de Voyage носи подписа на елегантни емблеми от полиран хром.

Ексклузивни 19-инчови джанти CHAMBORD

Престижни и ослепителни, 19-инчовите джанти CHAMBORD в матов цвят Anthracite Grey и с ефект „диамант“ са ексклузивни за тази колекция, за да облагородят всяко пътуване.

Уникални корпуси за огледала

Корпусите за огледалата на DS 9 Esprit de Voyage са украсени с отличителния знак на колекцията: мотивът Clou de Paris, от който излизат деликатни, лазерно очертани лъчи. Също като в картините, изтънчеността е в детайлите.

Завладяващ поглед

Още с отключването предните светлини DS ACTIVE LED VISION светват и оживяват, за да Ви приветстват и изкушават. Заедно със своите 3D Full LED задни светлини, те подчертават силата на привличане на този изключителен седан.

Отварящ се панорамен покрив

Насладете се на по-широка перспектива и поканете небето, светлината и пейзажа вътре в автомобила благодарение на отварящия се покрив. Докато пътувате, светлините танцуват и играят с различните нюанси на сивото в купето. Kато картина на открито, променлива и омагьосваща.

Прибиращи се ръкохватки на вратите

Веднага с Вашето приближаване автомобилът Ви разпознава и се отваря, като плътно прибиращите се ръкохватки на вратите се разгръщат плавно и елегантно – или се прибират, когато се отдалечавате.

Интериор

Внимание към детайла

Декориран с първокласни материали като кожа Nappa или Alcantara®, интериорът на DS 9 Esprit de Voyage е въплъщение на изключителното майсторство на DS. Престижни покрития в съчетание с отварящият се панорамен покрив обогатяват хармонията и мекотата в интериора. От бордното табло до панелите на вратите фините перлени шевове подсилват изисканата атмосфера.

Уникален подпис ESPRIT DE VOYAGE

Проектиран от отдел ‘цветове и материали’ на DS Automobiles, подписът на Esprit de Voyage е топлинно щампован върху централната конзола, облицована във великолепна, първокласна кожа Nappa.

Тапицерия с мотив верижка на часовник от кожа Nappa в цвят Pearl Grey

Разработени от нашите специалисти по тапицериите, седалките с емблематичния мотив „верижка на часовник“ също са облечени в светла перлено сива кожа Nappa за забележителна хармония на декоративните елементи. Въплъщението на елегантността се постига с логото DS, положено върху подглавниците.

Протектори на праговете

Протекторите на праговете с емблемата „Esprit de Voyage“, специално създадени за тази колекция, светват при отваряне на вратите като искряща покана за влизане.

DS салон

Целият дух на френската елегантност и професионализъм е изразен в този просторен интериор, пропит с изисканост, светлина и спокойствие. От кожата Nappa до  отварящият се панорамен покрив, включително облицовката на тавана, детайлите на покритията и широкия централен подлакътник – комфортът е издигнат до начин на живот.

Комфорт в интериора

Електрически капак на багажника

Заминаването се превръща в детска игра с електрическия капак на багажника с достъп “Свободни ръце”, който се отваря и затваря с просто движение на крака, чрез дистанционното управление или от бутона, разположен на багажника.

 

Предни и задни седалки с подгряване, вентилация и масаж

Възползвайте се максимално от безпрецедентния интериорен комфорт с масажиращи, отопляеми и вентилирани седалки за всички пътници. Отпред и отзад те предлагат несравнимо усещане за благосъстояние и превръщат Вашите дълги маршрути в спокойни пътувания.

Аудиосистема FOCAL ELECTRA®

Насладете се на звук с несравнима чистота благодарение на изключителната аудиосистема FOCAL Electra® с 14 високоговорителя и мощност от 515 вата.  Нейната мощност е подсилена от ламинираните стъкла с акустично покритие и заварените връзки на каросерията, които елиминират вибрациите и създават спокойна, умиротворяваща среда.

 

Функция DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Възползвайте се напълно от красотата на пътя и пейзажите благодарение на тази интелигентна система за окачване, която премахва всички несъвършенства в реално време, за да Ви гарантира оптимален комфорт.

Свързано място на водача с DS IRIS SYSTEM

 

 

Завладяващо и високотехнологично, мястото на водача е оборудвано с 12,3-инчов дигитален приборен панел, голям централен 12-инчов HD сензорен екран и DS IRIS SYSTEM, личен асистент със сензорен екран и гласово разпознаване, предназначен да изпълнява Вашите команди. Имате достъп до цялата съществена информация за шофирането и комфорта с един жест или дума.

Дневник на пътуването

Специални услуги