ТЕХНИЧЕСКИ УСЪВЪРШЕНСТВАН КОКПИТ

Можете да персонализирате интелигентните графики на 12-инчовия инструментален панел на водача. Менюто, управлявано от волана, Ви дава цялата информация за шофирането, от която се нуждаете.

12-инчовият централен сензорен екран Ви дава възможност да управлявате различните функции чрез нежно „виртуално“ натискане или с помощта на хромиран бутон с ефект „кристал“*.
Това Ви дава достъп до функции като комфорт, медия, свързаност и Mirror Screen**.
* В зависимост от версията ** Изисква съвместим смартфон

DS СИСТЕМИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: ВИНАГИ НАЩРЕК ЗА ВАС

По време на дълги пътувания липсата на концентрация или слабата видимост могат да доведат до опасни ситуации. Системите за безопасност на DS обединяват основни функции, които ще направят всяко пътуване по-безопасно.

DS NIGHT VISION: виждате в тъмното

Проектирахме DS NIGHT VISION, за да Ви помогнем да виждате по-добре, когато е тъмно. Инфрачервена камера в радиаторната решетка отчита пешеходци и животни на пътя в обсег до 100 м напред. Системата Ви позволява да предвиждате опасностите и да реагирате адекватно.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING : оставате фокусирани

Нашите инженери създадоха система, която засича всеки спад във вниманието на водача. При първите признаци на умора или разсейване DS DRIVER ATTENTION MONITORING издава звуков сигнал и на екрана мига предупреждение. Системата работи както през деня, така и през нощта.

DS ACTIVE LED VISION : виждате и Ви виждат

За първи път показани в нашия концептуален автомобил DS E-TENSE, фаровете DS ACTIVE LED VISION са функционални и грабващи окото. Те включват основен LED прожектор и три въртящи се LED модула. За оптимална видимост те се въртят хоризонтално и вертикално в зависимост от ъгъла на волана, скоростта и метеорологичните условия.

DS САЛОН: ДИНАМИЧНО СПОКОЙСТВИЕ

Когато влезете в кокпита на DS 7 CROSSBACK, ще се насладите на усещането за комфорт и спокойствие. Неговите иновативни технологии и авангарден дизайн Ви осигуряват ненадминати нива на спокойствие, комфорт и ефективност.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION : плавна и бързореагираща система

Благодарение на камера и сензори, системата DS ACTIVE SCAN SUSPENSION открива всяка неравност в пътната настилка.
Тези данни се предават на компютър, който контролира всяко колело поотделно, регулирайки колко твърдо или меко да е окачването за максимален комфорт.

Аудиосистема HiFi FOCAL Electra®: Звукът в най-чистата му форма

За аудиосистемата заложихме на FOCAL®, водещият френски доставчик на професионално, домашно и автомобилно аудио оборудване. Тази върхова в гамата аудиосистема, наречена HiFi FOCAL Electra®, съдържа 14 високоговорителя, внимателно разположени около кокпита за уникално завладяващо аудио изживяване.

DS PILOT: СТЪПКА КЪМ АВТОНОМНОТО ШОФИРАНЕ

Пътувайте в пълно спокойствие благодарение на най-новите технологии в помощ на водача, лансирани в DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT: шофирате или се возите

DS CONNECTED PILOT подпомага шофирането, но същевременно Ви позволява да поемете обратно пълния контрол над автомобила по всяко време. Това е една стъпка по-близо до автономното шофиране. Иновативната система регулира скоростта и дистанцията спрямо автомобила отпред. Тя също така позиционира DS 7 CROSSBACK точно в неговата лента, като управлява кормилната система. Системата контролира скоростта и посоката, гарантирайки Ви безопасност и спокойствие зад волана.

Асистентът за позициониране в пътното платно (Lane Keeping Assist) е пригоден да работи най-добре при ясно изразена пътна маркировка от двете страни на платното (магистрали и двулентови пътища).

* В зависимост от държавате и ограниченията за скоростта

DS PARK PILOT: Вашият помощник в тесни пространства

Тази нова система в помощ на водача позволява на DS 7 CROSSBACK да се паркира сам успоредно или перпендикулярно, без водачът да докосва волана или педалите. DS PARK PILOT открива паркоместа, съответстващи на размерите на DS 7 CROSSBACK, докато минава покрай тях при скорост до 30 км/ч.

** Налично от 2018г.

DS ConnectedCAM : Камера, която записва всичко, което виждате, докато шофирате

DS ConnectedCAM е система с камера, интегрирана в основата на вътрешното огледало, която заснема и запазва изображения. При наличие на WiFi връзка, данните, записани от камерата, могат да се прехвърлят на смартфон.

Изтеглете DS ConnectedCAM™ за Android

Изтеглете DS ConnectedCAM™ за iOS

Когато станете собственик на автомобил DS, автоматично получавате достъп до нашия набор услуги Only You. Вдъхновени от Вас и създадени за Вас, те са най-важният елемент от опита на DS и доказателство за нашия ангажимент към Вас.  Дълго след покупката на DS ще продължавате да се възползвате от услуги, които са персонализирани и адаптирани спрямо Вашите нужди.