АБСОЛЮТЕН КОМФОРТ И ПРОСТРАНСТВО В КУПЕТО

Пътниците в DS 7 CROSSBACK се наслаждават на безпрецедентен простор, особено на задните седалки, чиито гърбове могат да се накланят под ъгъл от 23° до 32°. Седалките са изработени от пяна с висока плътност за максимален комфорт и опора. Предните седалки могат да бъдат с подгряване, вентилация и с функция за масаж (налични са пет режима, които се управляват от централния сензорен екран).

DS 7 CROSSBACK има най-големия багажник в своя клас (555 литра) с иновативна система за подпомагане на товаренето. Пакетът Easy Access* съдържа електроуправляема задна врата с достъп без използване на ръцете. Тя може да се отваря с леко движение на крака под задната броня, когато ръцете Ви са заети.

*Предлага се като опция със Системата за безключов достъп до автомобила и запалване на двигателя.

Нашите инженери и техници са използвали изключителните си познания, за да Ви осигурят постоянна безопасност и пълно спокойствие зад волана на DS 7 CROSSBACK.
DS 7 CROSSBACK получи най-високия рейтинг от 5 звезди в тестовете за безопасност на Euro NCAP.

РАЗМЕРИ

РАЗМЕРИ

Външна дължина (мм)

4573

Външна широчина(без/със страничните огледала) (мм)

1906/2098

Външна височина (мм)

1625

Междуосие (мм)

2738

Обем на багажника (литри VDA)

555 (1750 при сгънати задни седалки)

Широчина на багажника (между арките на колелата) (мм)

1201

Полезна височина на вътрешното пространство (мм)

“581 до кората на багажника (макс. 910 до тавана)

Когато станете собственик на автомобил DS, автоматично получавате достъп до нашия набор услуги Only You. Вдъхновени от Вас и създадени за Вас, те са най-важният елемент от опита на DS и доказателство за нашия ангажимент към Вас.  Дълго след покупката на DS ще продължавате да се възползвате от услуги, които са персонализирани и адаптирани спрямо Вашите нужди.