МОЩНИ ДВИГАТЕЛИ С ДИНАМИЧЕН ХАРАКТЕР

Луксозният DS 7 CROSSBACK е наличен с избор от динамични бензинови или дизелови двигатели. Мощни и икономични, те отговарят на най-новите стандарти за вредните емисии и се открояват със забележителния си въртящ момент. Те са по-плавни и с по-бързи реакции благодарение на нашата нова 8-степенна автоматична скоростна кутия. А технологии като впръскване на горивото под налягане 200 бара за бензиновия двигател PureTech и технологията Stop & Start за двигателите PureTech и BlueHDi осигуряват по-ниски CO2 емисии и разход на гориво.

Наслаждавайте се на изключителната динамика, осигурена от нашите бензинови двигатели PureTech с мощност 180 или 225 к.с. и автоматична трансмисия. За да отговаря на бъдещите стандарти, Вашият двигател е оборудван с най-новите иновации, които намаляват CO2 емисиите.

По отношение на вредните емисии, бензиновите двигатели PureTech и дизеловите BlueHDi на DS 7 CROSSBACK вече отговорят на стандарта Euro 6d, който влиза в сила през 2020 г.

E-TENSE 4Х4: ХИБРИД ОТ DS

Наличен в DS 7 CROSSBACK, мощният E-TENSE plug-in хибрид изразява динамика и икономичност с 300 к.с., задвижване на 4-те колела и пробег от 58 км в режим на нулеви емисии*. Нашите инженери са създали уникално интелигентна архитектура, която не прави компромис между кокпита и багажното пространство. *58км пробег при тестови цикъл WLTP, 2019г.

Насладете се на отлично представяне в перфектна хармония със заобикалящата Ви среда благодарение на най-новите BlueHDi и PureTech двигатели.

Изберете тип гориво и скоростна кутия по Ваш вкус.

Когато станете собственик на автомобил DS, автоматично получавате достъп до нашия набор услуги Only You. Вдъхновени от Вас и създадени за Вас, те са най-важният елемент от опита на DS и доказателство за нашия ангажимент към Вас.  Дълго след покупката на DS ще продължавате да се възползвате от услуги, които са персонализирани и адаптирани спрямо Вашите нужди.