4x4 БЕНЗИНОВ ХИБРИД

Динамика:
300 к.с. и задвижване на 4-те колела
От 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди

Разход на гориво/Вредни емисии (WLTP):
По-малко от 2,2 литра/100 км
По-малко от 49 г/км CO2

Икономичен и интелигентен

Потеглете безшумно с DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 в електрически режим. Пробегът от 58 км (WLTP) е достатъчен за ежедневното Ви пътуване до работа.

Наличен за поръчки от пролетта на 2019 г.

ПРЕДИМСТВАТА НА PLUG-IN ХИБРИДА E-TENSE

Увеличете пробега си с функцията BRAKE

В резултат на знанията, натрупани от състезанията във Формула Е, функцията BRAKE на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 увеличава пробега му, като генерира електрическа енергия при намаляване на скоростта и спиране.

Програмирайте как да използвате електрическия режим с E-SAVE

Функцията E-SAVE Ви позволява да запазите достатъчно мощност от батерията, за да изминете последните 10-20 километра от пътуването си в 100% електрически режим без парникови газове или вредни емисии. Това означава, че пак можете да се придвижвате из града, ако има зони с ограничения на емисиите.

Заредете батерията си на зарядна станция или у дома за 1 час и 45 минути

Батерията на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 се зарежда напълно за 1 час и 45 минути от специален контакт 32A със зарядно с мощност 6,6 kW или за 8 часа от обикновен контакт 8А.

ТЕХНОЛОГИИ И ФИНЕС

Отличителен интериор, посветен на Вашия комфорт

 

Кокпитът на DS 7 CROSSBACK изпъква с уникални характеристики като гильош покритието Clous de Paris, часовника B.R.M R180 и „перлените“ шевове.

В хибридния модел E-TENSE 4×4 вниманието към всеки детайл си личи от релефното Е на скоростния лост, препратка към електрическия концептуален автомобил.
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 първоначално ще бъде лансиран с интериор DS Inspiration RIVOLI с облицовка в цвят Pearl Grey.

Сетивно преживяване, подсилено от два 12-инчови екрана. Картата на широкия сензорен екран на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 постоянно актуализира колко далеч можете да стигнете в електрически режим, като същевременно показва зарядни станции.

 

РАЗЛИЧНИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

РАЗЛИЧНИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

„Zero emissions“ е режимът по подразбиране. Всеки път, когато започнете да шофирате, той се държи като електрически автомобил, фокусиран върху комфортното и безшумно шофиране без CO2 или вредни емисии;
„Sport“ залага на динамиката и удоволствието на водача;
„Hybrid“ автоматично оптимизира динамиката и разхода на гориво на автомобила. Средно CO2 емисиите са по-малко от 49 г/км;
„4WD“ задвижва и четирите колела за по-добро сцепление върху влажни, песъчливи или заснежени пътища.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Плавен и бързореагиращ

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION анализира пътя отпред и се адаптира автоматично, подобрявайки комфорта в движение, за да създаде уникално, плавно усещане при шофиране.
Тази иновативна технология използва камера, разположена зад предното стъкло, свързана електронно с предната и задната ос. Тя работи с четири сензора за височина и три акселерометъра, за да измерва реакциите на DS 7 CROSSBACK като скорост, ъгъл на волана и спиране.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Шофирате или се возите

DS CONNECTED PILOT е една стъпка по-близо до автономното шофиране, но Ви позволява да поемете обратно пълния контрол над автомобила по всяко време. Иновативната система регулира скоростта и дистанцията спрямо автомобила отпред. Тя също така позиционира DS 7 CROSSBACK точно в неговата лента, като управлява кормилната система. Системата работи при скорости от 0 до 180 км/ч*, може да спре автомобила напълно и да го стартира отново. Това допринася за по-безопасно и по-спокойно шофиране в задръствания или по магистрали.
Функцията Lane Keeping Assist е проектирана да работи най-добре върху ленти на пътя, които са ясно маркирани от двете страни (магистрали и пътища с две платна).
* В зависимост от държавата и ограниченията на скоростта

ХАРИЗМАТИЧЕН И ИЗИСКАН

Докато запазва ДНК-то и идентичността на DS 7 CROSSBACK, нашият plug-in хибрид E-TENSE 4x4 елегантно изпъква благодарение на множество индивидуални характеристики на дизайна, които показват, че е модерен и високодинамичен.

Докато запазва ДНК-то и идентичността на DS 7 CROSSBACK, нашият plug-in хибрид E-TENSE 4x4 елегантно изпъква благодарение на множество индивидуални характеристики на дизайна, които показват, че е модерен и високодинамичен.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION : Виждате и Ви виждат

За първи път показана в нашия концептуален автомобил DS E-TENSE, системата DS ACTIVE LED VISION е функционална и грабваща окото. Тя включва основен LED прожектор и три въртящи се LED модула. За оптимална видимост те се въртят хоризонтално и вертикално в зависимост от ъгъла на волана, скоростта и метеорологичните условия.

 

DS ACTIVE LED VISION
HYBRIDE RECHARGEABLE 4X4

HYBRIDE RECHARGEABLE 4X4

Задвижващ агрегат на E-TENSE 4x4: Хибрид от DS

Задвижващият агрегат е бензинов двигател с 200 к.с. (147kW), съчетан с два електрически мотора с общо 109 к.с. (80kW) и електронна 8-степенна автоматична трансмисия (EAT8). Общата мощност е 300 к.с. с въртящ момент от 450 Нм, достъпни в режим Sport.

В режим Zero Emissions DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 може да измине 50 километра (съгласно WLTP и до 60 км съгласно NEDC) благодарение на капацитета на батерията си от 13,2 kW/h. Пробегът му ще се справи с ежедневни пътувания из града или по магистралата със скорост до 135 км/ч. Когато зарядът на батерията е нисък или липсата на сцепление го изисква, двигателят с вътрешно горене поема контрола.

 

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Улеснено паркиране

Премахнете стреса от паркирането с уникалната система DS PARK PILOT. Вашият автомобил ще се паркира сам на успоредни или диагонални паркоместа напълно безопасно, а също и ще излиза от паркоместа, без да се налага Вие да правите каквото и да било.

DS PARK PILOT