Колекция DS

Вдъхновени от изключителната експертност на най-великите луксозни марки, DS Automobiles представят своята колекция. Тази лимитирана серия усъвършенства линиите и материалите на нашите дизайни, за да предложи ексклузивни, изискани и елегантни модели, истински израз на високото ниво на съвършенство и взискателност, които ръководят работата на специалистите в DS.

Вдъхновени от специфични теми, майсторските постижения Ви канят да се насладите на уникално усещане за благополучие и бягство от рутината, заложени в основата на френското изкуство на пътуването.

Esprit de Voyage

Родени в Париж – градът на светлината и столица на лукса и дизайна, DS Automobiles извисяват Вашите пътувания до истински поетически изживявания.

Уникален подпис, вдъхновен от духа на пътуването – „Esprit de Voyage“, подчертава нашата колекция, символизирайки лъчи от светлина, произлизащи от мотива „Clous de Paris“, технически процес от финото часовникарство и емблематичен знак на марката.

Екстериор

Удоволствие от пътуването

Черни декоративни елементи

От покривните рейки през рамките на стъклата до DS WINGS, елегантните черни декоративни елементи обсипват DS 7 ESPRIT DE VOYAGE, подчертавайки неговия внушителен дизайн и отличителен външен вид. За да се превърне всяко пътуване в незабравимо приключение.

Усъвършенствана черна решетка

Подчертана от гланцирано черни DS WINGS и проблясващи светлинни акценти от хромирани капки, решетката внася елегантност и изтънченост в нашия дизайн.

3D задни светлини със скалиращ ефект

Уникалните за DS светлини със скалиращ ефект, придават на нашия модел хипнотизиращ и проникващ поглед, създаден да въздейства на всеки. Хромирана и ръчно монтирана, емблемата DS AUTOMOBILES е подчертана от деликатна черна облицовка.

Емблема ESPRIT DE VOYAGE

Ексклузивните емблеми Esprit de Voyage хармонично съчетават сивия мотив с полиран хром, за да украсят деликатно страните на DS 7 като изискан подпис на този изключителен модел.

Ексклузивни 19-инчови джанти OYAMA

Атлетичният, харизматичен силует на новия DS 7 ESPRIT DE VOYAGE е подчертан с 19-инчови джанти в цвят Onyx Black, украсени с дискретно ексклузивно покритие Hazy Grey с ефект „диамант“, създадени за колекцията и предназначени да изминават всички пътища с финес.

Емблематични капаци на огледалата

Корпусите на огледалата също допринасят за ексклузивния дизайн, демонстрирайки елегантно сияещия мотив на подписа Esprit de Voyage, постигнат чрез деликатно лазерно гравиране.

Интериор

Внимание към детайла

Улавяйки светлината, интериорът съчетава деликатността на кожа Nappa и сиянието на цвета Pearl Grey, нежен и ярък едновременно. Ослепителна възхвала на комфорт и съвършенство.

Уникален подпис ESPRIT DE VOYAGE

Уникално творение, проектирано от екипите за цветове и материали на DS Automobiles. Този фин и единствен по рода си подпис украсява бордното табло, облицовано в перлено сива кожа Nappa и демонстрира отличните експертни познания на нашите екипи.

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа в цвят Pearl Grey

За тази колекция седалките са тапицирани в перлено сива зърнеста кожа, първокласен и светъл материал, който подобрява комфорта в автомобила. Всеки шев, всеки завършек, всяка техника са фино изпълнени, за да се създаде уникална и изискана среда както за водача, така и за неговите спътници.

Протектори на праговете

Персонализираните полирани алуминиеви протектори съдържат името на колекцията като неустоима покана да влезете в тази светла и ексклузивна среда.

Комфорт в интериора

Електрическа задна врата и електрически седалки с подгряване, вентилация и масаж

Впуснете се в приключение, без да губите нито миг, благодарение на моторизираната задна врата, която ви позволява с просто движение на крака да получите достъп до багажника дори със заети ръце. Съществена функция за улесняване на Вашeто заминаване. Отварянето и затварянето на багажника може да се активира и чрез дистанционното управление или бутона на задната врата. Невероятно удобни, предните седалки с висока плътност се отопляват или вентилират, за да Ви дадат мигновено усещане за топлина или мекота и да подобрят всичките Ви пътувания през зимата и лятото. Функцията за многоточков масаж Ви позволява да се възползвате максимално от дългите пътувания, да се любувате на красотата на пътя и преминаващите пейзажи в пълно спокойствие.

Дневник на пътуването

Специални услуги

Правна информация

¹ Посочените стойности за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег са в съответствие с тестовата процедура WLTP, по която се одобряват новите превозни средства от 1-ви септември 2018 г. WLTP заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишният тестови протокол. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно протокола WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, спецификация, опции, видове гуми, външна температура и температура вътре в автомобила. Попитайте своя търговец за повече информация. Повече подробности тук.