Колекцията DS

 

Комбинация от автомобилно съвършенство и дизайн, DS Automobiles представя своите колекции, ексклузивни ограничени издания, създадени като образец на елегантност. Изтънченият резултат подчертава изключителните познания на дизайнерите, майсторите, експертите и инженерите на DS, осигурявайки им огромни възможности за изразяване в постигането на уникално и първокласно изживяване при пътуване.

Всяко от тези творения е вдъхновено от уникална вселена. DS 4 Esprit de Voyage е замислен да усъвършенства допълнително френското изкуство на пътуването.

Esprit de voyage

 

Ние сме създадени в Париж, град на светлината и столица на лукса и дизайна. Париж вдъхновява нашите дизайни, нашия свят и нашата идея за пътуването. Той е в основата на влиянието на Френското изкуство на пътуването от DS.
За колекцията Esprit de Voyage това са релефните декоративни елементи „Clous de Paris“ – технически процес от финото часовникарство, с които подписваме нашите творения. Тези малки детайли, които се пресичат и взаимодействат с фино балансирана игра на светлината, представляват уникален и поетичен знак, който Esprit de Voyage използва като отправна точка да предаде френския експертен опит по отношение на лукса.

Екстериор

Омагьосващо пътуване

Черни декоративни елементи

От DS WINGS до рамките на стъклата, елегантните черни декоративни елементи обсипват DS 4 Esprit de Voyage, подчертавайки неговия пленителен дизайн.

Изтънчена предна част

Елегантната предна решетка в гланциран черен цвят на DS 4 Esprit de Voyage, завършваща с DS WINGS, е подчертана от фини отблясъци светлина, създадени от каскадно разположени хромирани капки. Истинско високотехнологично постижение, неговите MATRIX LED VISION предни фарове са хипнотизиращи светлинни лъчове, които му придават едновременно вълнуващ и пронизващ поглед.

Отличителни корпуси на огледалата

Украсени с фино и майсторски изпълнено лазерно гравиране, корпусите на огледалата деликатно напомнят за подписа на Esprit de Voyage и експертния опит на DS Automobiles.

Ексклузивни джанти CANNES 19’

19-инчовите сиви джанти с ефект „диамант“ придават на моделите от колекцията характер и елегантност. Спортен облик, който подчертава удоволствието от изкуството на пътуването.

Черен покрив

Над перленосивата каросерия на автомобила черният покрив добавя нотка елегантност и красив ярък контраст, който подчертава чистокръвния характер на колекцията. Панорамният стъклен покрив осветява купето и разширява хоризонта на пътешествениците.

3D задни светлини със скалиращ ефект

Отзад LED светлините създават уникален и футуристичен визуален спектакъл. Украсени с лазерно гравирани скали и снабдени с прогресивни мигачи, те придават на DS 4 Esprit de Voyage хипнотичен и модерен вид, подсилен от черни линии и декоративни елементи.

Интериор

Внимание към детайла

В нюанси на елегантно сиво, хармонично съчетани с цвят Granite Grey на интериора и Pebble Grey на седалките, кокпитът на DS 4 Esprit de Voyage е истинско убежище, осигуряващо светлина и комфорт, двата ключови елемента на колекцията.

Ексклузивен подпис ESPRIT DE VOYAGE

Облицовано в първокласна кожа Nappa в цвят Granite Grey, бордното табло е украсено с ексклузивния подпис Esprit de Voyage, елегантен мотив, който деликатно илюстрира експертния опит на нашия екип и обогатява колекцията с елегантен детайл.

Седалки Pebble Grey Paloma

Седалките в цвят Pebble Grey Paloma внасят нотка светлина и изтънченост в купето. Деликатността на зърнестата структура и първокласният комфорт на седалките осигуряват усещане за благосъстояние и удоволствие от шофирането.

Протектори на праговете

Носещи логото „Esprit de Voyage“, тези блестящи алуминиеви протектори, обработени с пясък, са проектирани като финален щрих на тази ексклузивна колекция. Те са осветени и ви приветстват в един изтънчен свят на благосъстояние и елегантност.

Комфорт в интериора

Електрически седалки с отопление, вентилация и масаж и електрическа задна врата

И през зимата, и през лятото се наслаждавате на невероятен комфорт, който отопляемите или охлаждащи предни седалки осигуряват за секунди. А при дълги пътувания функцията за нежен и естествен многоточков масаж подобрява вашия комфорт в автомобила и ви кара да се чувствате отпуснати и спокойни. Електрическата задна врата с достъп “Свободни ръце” е съществена характеристика за улесняване на ежедневието и пътуванията. Отворете багажника, като раздвижите крак, когато ръцете ви са заети с чанти, и се впуснете в нови открития още по-бързо.

Специални услуги

Правна информация

¹ Посочените стойности за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег са в съответствие с тестовата процедура WLTP, по която се одобряват новите превозни средства от 1-ви септември 2018 г. WLTP заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишният тестови протокол. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно протокола WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, спецификация, опции, видове гуми, външна температура и температура вътре в автомобила. Попитайте своя търговец за повече информация. Повече подробности тук.