НЕСРАВНИМ

Нов поглед към автомобила

DS 4 предизвиква и завладява с впечатляващите си пропорции, харизматичен външен вид и “мускулестата” си визия. Вътре в автомобила, разширената технология се слива в перфектна симбиоза с интериора, за да предложи изключително елегантен и изчистен дизайн, който е едновременно високо технологичен и ергономичен.

Усъвършенстван и завладяващ дизайн

Големи колела, спортна форма и аеродинамичен профил, линиите на DS 4 са плавни, отражение на модернистичен дизайн. Скулптираните светлини в задната част се вписват идеално с елегантната си форма, като завършват по брилянтен начин цялостната визия на автомобила и правят идентичността му завладяваща.

Пронизващ поглед

Хипнотизиращите фарове DS MATRIX LED VISION на новия DS 4 и дневните му светлини са съставени от 98 LED модула, които придава остър, поразителен външен вид, който е толкова вълнуващ, колкото и иновативен.

DS MATRIX LED VISION

Интелигентни фарове

Последно поколение, по-тънки и по-модернистични  DS MATRIX LED VISION фаровете обединяват технологията на Matrix Beam и Dynamic Bending Light (динамичното осветяване в завои) в DS 4. Технологията анализира окръжаващата среда точно и се адаптира към пътната обстановка, което позволява адаптирането на светлинните снопове така, че да не заслепявате другите водачи. DS MATRIX LED VISION превключват автоматично, като системата подбира от пет предварително зададени режима спрямо типа шофиране: градско, извънградско, магистрала, лошо време и мъгла.

Изразете своя стил

Вдъхновен както от компактния хечбек, така и от купе SUV, DS 4 предлага нестандартна и много привлекателна концепция. DS 4 се предлага в две линии: DS 4 Performance Line, за да разкрие вашата спортна страна и DS 4 CROSS за авантюристи.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Чистата елегантност на дизайна

DS 4 подхранва усещането за изключителна чистота с екрани, вградени в арматурното табло, неговия E-TOGGLE контрол, стилизираните електрически прозорци и невидимите централни вентилационни отвори на DS AIR. За да подобрят интериора си, нашите екипи са избрали и уникални материали като кован карбон, кафява пепел и разбира се кожа, пълнозърнеста или Nappa в дизайна на часовниковата лента, емблематичен подпис на марката.

ТЕХНОЛОГИЧЕН

Насладете се на вълнуващо и всепоглъщащо шофиране

DS 4 вдъхва живот на нова философия, която наричаме “разширена технология”: изключителната комбинация от най-актуалните и авангардни технологии с разширена реалност.Повече ефективност, повече свързаност и повече иновации в системите и асистентите, подпомагащи водача, в името на Вашата безопасност.

РАЗШИРЕН HEAD UP ДИСПЛЕЙ

За несравнима и ясна видимост на пътя

Разширеният head-up дисплей носи завладяващо визуално изживяване, подобно на разширената реалност. Проектирано върху предното стъкло в изображение с диагонал 21 инча 4 метра напред, цифровата информациясе визуализира сякаш на пътя, така че никога несе налага да откъсвате очи от него.

DS IRIS SYSTEM

Вашият сензорен асистент

Системата DS IRIS е нашата най-съвременна информационна екосистема, интуитивна, ергономична и с възможност да бъде напълно персонализирана. Системата е на практика Ваш личен асистент, който командвате посредством върха на пръстите си или гласово, така че изпълнява каквото поискате, когато поискате.

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Бърз достъп до редица приложения на върха на пръстите Ви

Само с едно просто движение с пръстите си по DS SMART TOUCH, лесно и без да отклонявате поглед от пътя, достъпвате 6 от любимите си функции (навигация, контакти, радио, климатик и др.). Идеално разположен близо до ръката Ви, сензорния екран следи всяко Ваше движение и разпознава жестове като увеличаване, намаляване и дори ръкопис.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Мобилност от ново поколение

За DS 4, в името на дизайна и ефективността, инженерите ни са разработили още по-ефективна платформа. Създадена специално за plug-in хибрида с 225 к.с. E-TENSE, където в съвършена симбиоза работят бензиновия двигател с мощност 180 к.с. и електромотор с мощност 110 к.с., платформата осигурява впечатляващо представяне и гъвкавост: повече от 50 км пробег на нулеви емисии при комбиниран WLTP цикъл, без това да окаже влияние на обема на багажника.

DS 4 E-TENSE

Време за зареждане

Калкулатор пробег

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0

Шофиране от ново поколение

DS DRIVE ASSIST 2.0 надгражда и доразвива автономното шофиране чрез интегриране на полуавтоматична смяна на лентата и препоръка за предстоящо ограничение на скоростта и адаптация. Сензорите и радарите, разположени във външните ъгли на автомобила и камерата, разположена централно на предното стъкло, анализират пътя и позиционират автомобила в реално време.

Комфорт и Безопасност

Иновации за динамично спокойствие в колата

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Предвидете пътя

Благодаранеие на камера, разположена в горната част на предното стъкло, четири сензора и три акселометъра,  DS ACTIVE SCAN SUSPENSION реагира мигновено и независимо към четирите колела, така че да направи окчаването по-меко или по-твърдо в зависимост от пътните условия.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Вижте невидимото в мрака

Инфрачервена камера, разположена в предната решетка на DS 4 засича пешеходци и животни на до 200 м пред автомобила и ги визуализира директно на дигиталния инструментален панел, така че можете да предвидите опасността и да реагирате своевременно. Истинска стъпка напред в системите за безопасност, която гарантира по-спокойното шофиране, дори и в мрака на нощта.