ЧИСТОКРЪВНА ЕЛЕГАНТНОСТ

​​Интензивна динамика, за да се откроите на пътя

Дързък външен вид с изискани елементи: версията PERFORMANCE LINE на DS 3 съчетава наситена елегантност в черно и изключителни детайли.

ВЪНШНО ОФОРМЛЕНИЕ

ВЪНШНО ОФОРМЛЕНИЕ

Емблема PERFORMANCE LINE

Версията PERFORMANCE LINE е истинско въплъщение на марковата ДНК на DS Automobiles, допълнено с характерна емблема в цветовете на марката – червено Carminе като символ на динамиката, бяло за чистотата и шампанско за победата.

Нови 18-цолови джанти BOSTON

Нови 18-цолови джанти BOSTON

DS 3 PERFORMANCE LINE се отличава с изключителни 18-цолови джанти BOSTON, създадени специално за тази версия и допълнени с централни капачки в червено Сarmine.

Нови 18-цолови джанти BOSTON
Специални черни тапицерии и облицовки PERFORMANCE LINE

Специални черни тапицерии и облицовки PERFORMANCE LINE

Със своите лакирани в черно DS Wings, искрящо черно лого DS и емблеми Performance Line, DS 3 PERFORMANCE LINE се откроява с изключително изискани детайли и декорации, които привличат вниманието на всички.

ВЪТРЕШНО ОФОРМЛЕНИЕ

Модерен и изчистен

Тапицериите от Alcantara®  на седалките, арматурното табло и панелите на вратите подчертават качеството и яркия характер, а шевовете Performance Line в червено Carminе и шампанско добавят изискано приглушено излъчване наред с облицовката на тавана в сиво Lama.

Допълнително предлаганите нови тапицерии на седалките от първокласна черна лицева кожа Claudia и перфорирана кожа Mistral на волана добавят елегантен и динамичен дух със спортен заряд.

Предлагани варианти на задвижване при DS 3 PERFORMANCE LINE

БЕНЗИН

PureTech 130, 8-степенна автоматична трансмисия
PureTech 100, 6-степенна ръчна трансмисия

100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

E-TENSE 156 к.с., 1-степенен редуктор

ДИЗЕЛ

BlueHDi 130, 8-степенна автоматична трансмисия