DS 3 CROSSBACK

Пространство, посветено на Вашия комфорт

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

ИЗИСКАНОСТ & МАЙСТОРСТВО

Потопете се в изискания стил и лукс в купето на DS 3 CROSSBACK. За Вашия интериор сме обърнали особено внимание на качеството на материалите и изработката на всеки детайл.

Потопете се в изискания стил и лукс в купето на DS 3 CROSSBACK. За Вашия интериор сме обърнали особено внимание на качеството на материалите и изработката на всеки детайл.

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Под сензорния екран централният панел е впечатляващо стилен. Наподобяващи емблемата на нашата марка, сензорните бутони и двата централни вентилационни отвора са с формата на диамант.

 

ИЗКУСТВОТО НА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА

Отдавайки почит на Париж, интериорът на DS 3 CROSSBACK остава верен на философията на стила на DS: персонализация. Конфигурирайте интериора на Вашия автомобил по свой образ, като изберете от 5 теми, наречени DS Inspirations.

DS LOUNGE

Неповторим комфорт и усещане за лукс в DS.

Независимо дали пътувате на къси или на дълги разстояния, комфортът в DS 3 CROSSBACK е един и същ: изключителен. За предните и задните седалки сме използвали пяна с двойна плътност и иновативна обработка, за да предложим висококачествена и обгръщаща тялото седалка.

И тъй като миговете спокойствие са ценни, особено при шофиране из града, нашите инженери са гарантирали, че Вашият автомобил осигурява отлична изолация от шума и вибрациите.

Това Ви дава възможност да се фокусирате върху удоволствието от шофирането и да се насладите на ефекта на DS LOUNGE и по-специално на нашата висококачествена аудиосистема FOCAL Electra®.

С 12 високоговорителя плюс субуфер, перфектно разположени в купето, тази 515-ватова система Ви позволява да се наслаждавате на невероятно завладяващо аудио изживяване.

 

DIGITAL COCKPIT

Проектирахме кокпита на DS 3 CROSSBACK, така че цялата информация и бутоните за управление да са моментално достъпни.

ИЗЦЯЛО ЦИФРОВА СРЕДА НА ШОФИРАНЕ

Благодарение на високотехнологичната и интуитивна позиция на шофиране ще можете да се концентрирате върху това, което най-важно: удоволствието зад волана.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН И ЦИФРОВ ДИСПЛЕЙ

Имате достъп до бутоните за управление на автомобила от широкия 10,3-инчов сензорен екран и можете да откриете информация за шофирането на 7-инчовия цифров дисплей.

За максимален комфорт можете да персонализирате информацията, изведена на дисплея, като скорост, ниво на горивото, пробег, системи в помощ на водача и навигация, спрямо Вашите нужди.