Автономност :

300 +  км (цикъл WLTP)

Зареждане :

80% за 30 минути

Двигател :

100 kW/136 к.с.

Наличен от пролетта на 2019 г., DS 3 CROSSBACK E-Tense проправя пътя на ново поколение електрически автомобили. Ексклузивен като концепция и дизайн, нашият нов, 100% електрически SUV е демонстрация на технологичен напредък и усъвършенстване.

ТЕХНОЛОГИИ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ

Разгледайте един отличителен интериор, посветен на Вашия комфорт

 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE е конструиран без компромис. Също като конвенционалните модели с бензинови и дизелови версии, нашият J100% Електрически SUV предлага интериор направен за Вас. Имате достъп до всички функции на своя автомобил от големия 10-инчов HD сензорен екран и виждате информацията за шофирането в лесен за четене формат на 7-инчовия информационен дисплей на водача.

 

Конструирахме DS 3 CROSSBACK E-Tense така, че всяка информация и всяка команда да са леснодостъпни. Високотехнологичното и интуитивно място на водача Ви позволява да се фокусирате върху това, което има най-голямо значение: удоволствието от шофирането

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Шофирате или се возите

Шофирайте спокойно на дълги разстояния благодарение на новаторската система DS DRIVE ASSISTANCE. Тази иновативна технология може да бъде използвана при скорост до 180 км/ч. Тя позиционира прецизно автомобила в лентата и регулира скоростта Ви спрямо автомобила пред Вас.

Технологията също изключва и рестартира двигателя при бавен трафик.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Вашият автомобил може да паркира вместо Вас

С DS PARK PILOT Вашият автомобил се паркира без да е необходимо действие от Ваша страна – без Ваша намеса върху волана или педалите.

За да паркирате, просто задръжте натиснат бутона Park и изчакайте магията да се случи. DS PARK PILOT отчита паркоместата, съответстващи на габаритите на DS3 La Premiere

HEAD UP ДИСПЛЕЙ

HEAD UP ДИСПЛЕЙ

Никога не сваляте поглед от пътя

Скорост, информация от автопилота, разпознаване на пътните знаци, системи в помощ на водача и навигация: Имате достъп до цялата необходима информация, докато шофирате, без изобщо да сваляте поглед от пътя.

Използвана първоначално при военните изтребители, тази технология извежда ключовата информация като цветно изображение на прозрачен слайд във Вашето полезрение.

HEAD UP ДИСПЛЕЙ

ПРЕСТИЖЕН ПОДПИС

Запазвайки ДНК-то и идентичността на DS3, нашето ограничено издание La Premiere се отличава със своя финес и ексклузивно внимание към детайлите.

Запазвайки ДНК-то и идентичността на DS3, нашето ограничено издание La Premiere се отличава със своя финес и ексклузивно внимание към детайлите.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Осветявате пътя, никога не заслепявате другите

Най-новите предни фарове DS MATRIX LED VISION работят през нощта на дълги светлини без да заслепяват другите водачи. За да поддържат постоянно и оптимално осветяване, тези интелигентни фарове автоматично адаптират светлинните си снопове според текущите условия на трафика, отчетени от камерата в горната част на предното стъкло.

Фаровете DS MATRIX LED VISION са съставени от три LED модула за късите светлини, както и модул MATRIX BEAM, разделен на 15 идентични, самостоятелни сегмента, които светват и изгасват в зависимост от пътните условия.

DS MATRIX LED VISION
РЪКОХВАТКИ НА ВРАТИТЕ, КОИТО СЕ ОТВАРЯТ ЗА ВАС

РЪКОХВАТКИ НА ВРАТИТЕ, КОИТО СЕ ОТВАРЯТ ЗА ВАС

ADML PROXIMITY

1,50 м: това е разстоянието, от което DS3 отчита Вашето присъствие. Когато приближавате автомобила, ADML PROXIMITY автоматично го отключва и ръкохватките на вратите – невидими до този момент, се появяват. Просто отворете вратата и седнете зад волана.

Когато се отдалечавате от автомобила, същият принцип работи в обратна посока: ръкохватките на вратите се прибират и автомобилът се заключва автоматично.

Насладете се на още повече комфорт с безключовото запалване на двигателя. Просто натиснете бутона Start/Stop, разположен на централната конзола, за да включите или изключите двигателя

DS 3 CROSSBACK E-Tense Електрически двигател

DS 3 CROSSBACK E-Tense Електрически двигател

Уникален дизайн

Усетете звука на тишината зад волана на DS 3 CROSSBACK E-Tense с неговия 100% електрически мотор с мощност 100 kW (136 к.с.)

Съчетавайки мощност и функционалност, този електрически мотор се захранва от батерия, разположена стратегически в платформата с цел да запази същото налично пространство както при бензиновите и дизеловите версии.

DS 3 CROSSBACK E-Tense Електрически двигател