Експресни сервизни услуги

Експресни сервизни услуги

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване

Бърз сервиз: тъй като ценим времето Ви, ремонтните операции се извършват за по-малко от един час. Поддържаме постоянна наличност от резервни части и консумативи. С или без резервация, удобството ви е гарантирано: не е необходим предварително записан час, но ако за Вас е по-удобно, можете да запишете час по телефона или он-лайн. Вратите ни са отворени за Вас и Вашия автомобил от понеделник до събота.

Конкуретна цена : пакетна цена на услугите, която включва труд, консумативи и 15 безплатни проверки на автомобила. Цената се определя преди Вашия автомобил да бъде обслужен и включва 6 сервизни услуги на конкурентни цени: смяна на масло, гуми, накладки, ауспух и акумулатор, а също така и прецизно измерване на геометрията на ходовата част на автомобила, посредством най-съвременни 3D стендове.

Сервизните специалисти на “DS” са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.

 Нашите ангажименти

Ценообразуване | Цената на сервизните услуги за “DS” се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

Без излишни разходи | Сервизните техници в “DS” ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

Качество и гаранция | Сервизните специалисти на “DS” са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.