От врата до врата

От врата до врата

Със сервизната услуга “От врата до врата” ще се погрижим за автомобила Ви без да напускате дома си. Така си спестявате много време и усилия.

Ако се нуждаете от техническо обслужване, механичен ремонт или смяна на гуми, сигурно, лесно и бързо резервирайте час с услугата “От врата до врата”. Записването може да стане през сайта или по телефона. В удобно за Вас време и на посочен от Вас адрес, наш служител ще вземе автомобила Ви и ще го откара до сервиза. За да гарантираме Вашето и здравето на нашите служители, ние сме взели строги санитарни мерки: дезинфекциране и поставяне на защитни покривала на волана, скоростния лост, ръчната спирачка и шофьорската седалка.

Вашият автомобил ще бъде обстойно прегледан, а благодарение на услугата Video Check, Вие ще получите на Вашия телефон, таблет или компютър линк към видео с обобщение на необходимите ремонти и сервизни операции, които е препоръчително да бъдат направени, както и тяхната стойност. Ремонтите ще бъдат извършени след Вашето изрично съгласие. Информацията за необходимите сервизни дейности и съответните калкулации можете да получите на мейл или по телефон.

След сервизирането на автомобила Ви, той ще бъде върнат изчистен, дезинфекциран и в изрядно състояние. Ако по време на обслужването Ви е необходим заместващ автомобил, ние можем да Ви осигурим такъв.

Цени на услугата “От врата до врата” – 55 лева с ДДС. (*)