Шоуруми на марката

Шоуруми на марката

DS World е уникално място, идеално разположено в голям град. То е водещо изложение, изцяло посветено на марката DS.  Като търговски обекти и витрини за марката, DS Worlds имат за цел да предложат ексклузивно преживяване с изложби, които отразяват ценностите на марката в сътрудничество с престижни партньори.
Понастоящем съществуват два шоурумa DS World на марката: един в Европа и един в Китай.
– DS World Paris, ул. “Франсоа I” 33, 75 008 ПАРИЖ, Франция
– DS World Shanghai, Нанкин роуд уест 759, Шанхай, НР Китай.

DS World Paris

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faireНесъмнено изтънчена, сагата DS написа нова страница в историята си на Шанз-Елизе. Парижката автомобилна марка DS е вдъхновена от най-добрите изделия на майсторите на парижкия лукс. Нейният забележителен стил и изтънченост на завършека я правят предложение за отлично качество. За да пуснат максимално качествени продукти за цената им, дистрибуторите на DS повтарят правилата на луксозните бутици: уютна атмосфера, увеличени продукти и материали, експертно качество на обслужването. Вниманието към клиентите ни е насочено към тяхното благосъстояние.

DS World Paris, с предна фасада в стил “Арт Деко” и разположен на три нива, е ексклузивен шоурум в Европа, вдъхновен от най-изискания лукс във френски стил. DS World Paris канализира духа на легендарния DS от 1955 г., изцяло, от разкриването му в Гранд Пале, до края на производството в подножието на Айфеловата кула.
Опитът на DS World Paris:
• точка за продажба, посветена на DS3, DS3 Cabrio, DS4 и DS5
• подобрени възможности за персонализиране за линията DS
• обиколки из Париж с шофьор в стари DS модели
• художествени и културни събития, включително Седмицата на модата и изложението на Международния панаир на модерното изкуство (FIAC)
• наемане на класически автомобили DS за специални събития

Ще намерите цялата информация за DS WORLD PARIS на  www.dsworld.paris

Практическа информация:
DS World Paris
ул. “Франсоа I” 33
75008 PARIV

Работно време
Понеделник до събота: от 10 до 19 часа
Tel: +33 (0)1 5357 3308

DS World SHANGHAI

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai DS World World Shanghai, първият в света, открит през март 2013 г., е безпрецедентен шоурум, 100% посветен на марката DS и нейната вселена.
Парижката автомобилна марка DS е вдъхновена от най-добрите изделия на майсторите на парижкия лукс. Нейният забележителен стил и изтънченост на завършека я правят предложение за отлично качество. За да пуснат максимално качествени продукти за цената им, дистрибуторите на DS повтарят правилата на луксозните бутици: уютна атмосфера, увеличени продукти и материали, експертно качество на обслужването. Вниманието към клиентите ни е насочено към тяхното благосъстояние.
Ключовите думи за шоурума на марката в Азия са изтънченост, персонализиране и френско майсторство. DS World Shanghai архитектурно се съчетава безпроблемно със заобикалящата го среда на престижния Нанкин роуд.

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-store

DS World Shanghai също така ясно показва желанието си да превърне DS в марка със собствени права в Китай, където ще бъдат отворени 70 магазина на DS.

Вдъхновен от луксозния френски стил, DS World Shanghai е домакин на:

• концептуалния автомобил Numéro 9, предшественик на линията DS
• DS23 Pallas, символизиращ наследството на DS
• модерната технология с рекордьора DS3 WRC
• френското ноу-хау и изтънчеността на линията с тапицерска работилница
• търговски бутик, пълен със съкровищата на марката

Ще намерите цялата информация на http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld
Практическа информация:
DS World Shanghai
Нанкин роуд уест 759, Шанхай