Иън Мадиган

Иън Мадиган

Ирландският ръгби играч, Иън Мадиган /Ian Madigan/, бе избран за първия посланник на новия самостоятелен премиум бранд Автомобили DS  /DS Automobiles/. Иън, който преди бе посланник на Citroën, взе своя нов DS 5 от Castletown House, Селбридж миналия месец. Там брандът DS бе официално лансиран на ирландския пазар.

Новият DS 5 се отъждествява с авангардния си стил като комбинира динамично представяне, изтънченост, внимание към детайла с набор от напреднали технологи. Той е въплащение на всички удобства и достойнства на бъдещите превозни средства на DS.

Във връзка с ролята си на посланник на Марката, Иън коментира, “Очарован съм от идеята да бъда посланник на бранда DS. Винаги съм се възхищавал на премиум гамата на DS и преди съм имал невероятния късмет да управлявам впечатляващия DS 3. Безкрайно съм очарован от новия дизайн на DS 5 и съм развълнуван, че съм първият, който ще седне зад волана на отличителния нов модел. Нямам търпение да работя с екипа на DS върху утвърждаването и развитието на имиджа на новия DS бранд в Ирландия.”

Луиз Мърфи /Louise Murphy/, Търговски директор на Citroën Motors Ирландия, кометира, “С лансирането на бранда DS, е много подходящо Иън да стане първия му посланник в този вълнуващ момент, когато празнуваме 60 годишнината на оригиналния DS. След като Иън вече е бил посланник на Citroën от 2012 година, ние сме очаровани да подновим отношенията си с него и да му пожелаем много късмет в продължаващата му ръгби кариера.”

На снимката: Ирландският ръгби играч и посланник на бранда DS, Иън Мадиган /Ian Madigan/, с новия си автомобил DS 5 в Castletown House, Селбридж, графство Килдеър.