DS Spirit

DS Spirit

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

  • DS, марка с традиция и авангарден дух, отлични постижения, иновации и технологии

  • DS, марка, която гради правилата на пазара, за да надхвърли очакванията на клиентите в автомобилната индустрия.

  • DS, марка, с невероятен стил, която обръща внимание на детайлите.

  • DS е роден в Париж и е олицетворение на опита на водещите инженери във френската луксозна индустрия.

От своето създаване през 2014, френската автомобилна марка DS се гради върху забележителното наследство, оставено от DS 19, лансиран преди 60 години. Легендарният модел е въплъщение на иновациите, съвършенството и авангарден дух. Заедно със своя „брат” – моделът SM, те символизират най-високия клас автомобили във френското автомобилостроене.
Както DS от 1955, днешните модели DS се характеризират с отличителен дизайн и технологии, комфорт и удоволствие при управление, материали от най-висок клас, изтънченост и внимание към всеки детайл. Историята продължава и тези две букви заявяват своята амбиция да се асоцират с лукса в автомобилната индустрия по света.
Ив Бoнфон
Изпълнителен директор на DS

ОБЕЩАНИЯ

DS Ви води по пътя на забележителния стил, изтънчеността и перфектния баланс между динамика и комфорт в едно технологично бижу. DS въплъщава “ноу-хауто” на френския лукс в автомобилната индустрия. Родена в Париж, Марката е вдъхновена от опита на водещите инженери във френската луксозна индустрия.

Автомобилите на Марката, носители на креативност и “ноу-хау”, носят обещание за:
• авангарден дизайн
• високи технологии
• внимание към всеки детайл
• динамичен комфорт

Авангарден дизайн

Авангарден и иновативен дух, технология, свързаност и ноу-хау. Авангардният дух е ключът, който отваря пътя към обещаващото бъдеще. Представен през март 2015 на автомобилното изложение в Женева, новият DS 5 разкрива позиционирането на Марката и загатва бъдещите й модели.

Силует, който хипнотизира от пръв поглед, с отличителен, мощен и възвисяващ стил. Моделите на DS съчетават поредица от контрасти между плавни линии, ярко изразени графични елементи и чувствени черти.

Изтънченост

Ключовите думи за DS са изтънченост и внимание към всеки детайл, както отвън, така и отвътре. Във всеки детайл е вложено усилие и това си личи в изработката на логото, Марката на фаровете…

За DS, непрекъснатото внимание към детайлите е отразено и при използването на автентични материали като алуминий, за напречните греди на вратите, метал, за лоста на скоростите, и наличието на кожа в интериора /кожени седалки/. Тези материали допринасят по изключителен начин за визията и усещането от автомобила.

Една от малкото марки, които предлагат избор между три вида кожа, включително кожа Nappa с естествена лицева част и полу-анилинова кожа, един от най-хубавите видове кожа в света, рядко използван в автомобилната индустрия. За да удовлетвори Вашите желания, марката DS предлага широк диапазон от възможности за персонализация на екстериорния и интериорния дизайн на автомобилите от гамата, за да Ви даде възможност да подчертаете Вашата самоличност и елегантен стил.

Впечатляваща технология

Технологичен интелект при шофиране, ергономично ефективен и интуитивен контрол, предлагане на свързаност, съответстваща на цифровия свят, ефикасни, високоефективни двигатели… Качества, които позиционират днешният DS като технологично нововъведение.
Технология, предимства и уникален стил :

  • футуристичен и авангарден стил на фаровете DS LED VISION,
  • интериор на DS 5, който ви пренася в света на авиацията с Cockpit, Head-up дисплей и превключватели,
  • свързана мобилност, предоставена от сензорния екран, прехвърлена на Вашия смартфон, както и многобройните допълнителни услуги за свързаност.

DS предлага демострация на технологията, присъща за луксозния свят на Марката, която създава върховно очарование от всеки един модел.

Динамичен комфорт

DS се отличава с безкомпромисен комфорт и изключително усещане зад волана. Освен изборът на тапицерията, благородни материали, масажиращи седалки и на двигателите, марката DS споделя и визия за динамичен автомобил, който предлага сигурно и стимулиращо пътно поведение. Двигателите, които са перфектно съчетани с динамичния темперамент на гамата DS, осигуряват очакваните експлоатационни показатели, без да пренебрегват изискванията за съобразност с околната среда и са съвместими със стандарта Euro 6.