DS Spirit

DS Spirit

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

DS, марка с традиция на авангардизъм, отлични постижения, иновации и технологии
DS, марка, която провокира правила, за да надхвърли очакванията на клиентите в автомобилната индустрия.
DS, марка, невероятна в стилистиката и вниманието към детайлите.
DS е роден в Париж и е олицетворение на опита на най-добрите майстори на френския лукс.
“От своето създаване през 2014, френската автомобилна марка DS се опира на забележителното наследство, оставено от DS 19, лансиран преди 60 години. Легендарният модел е въплъщение на иновации, съвършенство и авангардизъм. Заедно със своя „брат” – моделът SM, те символизират най-високия клас автомобили във френското автомобилостроене.
Както DS от 1955, днешните модели DS се характеризират с отличителен дизайн и технологии, комфорт и удоволствие при управление, материали от най-висок клас, изтънченост и внимание към всеки детайл. Историята продължава и тези две букви заявяват своята амбиция, да се асоцират с лукса в автомобилната индустрия по света.”
Ив Бoнфон
Изпълнителен директор на DS

ОБЕЩАНИЯ

DS е пътят към забележителен стил, изтънченост и перфектен баланс между динамика и комфорт в едно технологично бижу.
DS въплъщава ноу-хауто на френския лукс в автомобилната индустрия.
Родена в Париж, марката DS е вдъхновена от опита и знанието на водещите инженери във френската луксозна индустрия.
Креативност и ноу-хау, обещават:
• авангарден дизайн
• високи технологии
• внимание към всеки детайл
• динамичен комфорт

Авангарден дизайн

Авангарден и иновативен дух, технология, свързаност и ноу-хау. Авангардният дух е ключът, който отваря пътя към обещаващо бъдеще. Представен през март 2015 на автомобилното изложение в Женева, новият DS 5 показва позиционирането на марката и девоалира бъдещите й модели.
Силует, който хипнотизира от пръв поглед, с отличителен, мощен и възвисяващ се стил. Моделите на DS съчетават поредица от контрасти между плавни линии, ярко изразени графични елементи и чувствени криви.

Изтънченост

Ключовите думи за DS са изтънченост и внимание към всеки детайл, както отвън, така и отвътре.
Във всеки детайл е вложена дълбока мисъл. Това може да се види при появата на логото на марката на фаровете.
За DS, непрекъснатото внимание към всеки детайл е отразено и при използването на автентични материали като алуминий за напречните греди на вратите, метал за лоста на скоростите и наличието на кожа. Тези автентични материали се представят по изключителен начин, както може да се види по дизайна на кожените седалки.
Една от малкото марки, предлагаща избор от три вида кожа, включително кожа напа с естествена лицева част и полу-анилинова кожа, един от най-хубавите видове кожа в света, рядко използван в автомобилната индустрия.
За да удовлетворят Вашите желания, марката DS предлага широк диапазон за персонализация на екстериора и интериора, за да подчертае Вашата самоличност и елегантен външен вид.

Впечатляваща технология

Технологичен интелект при шофиране, ергономично ефективен и интуитивен контрол, предлагане на свързаност, съответстваща на цифровия свят, ефикасни, високоефективни двигатели … Качества, които позиционират днешният DS като технологично изделие!
Технологията за отлично представяне, предимства и уникален стил :
– футуристичен и авангарден стил на фаровете DS LED VISION,
– интериора на DS 5, който ви пренася в света на авиацията с кокпита си, head-up дисплей и превключвателите.
– да не забравяме свързаната мобилност, предоставяна от сензорния екран, прехвърлена на вашия съвместим смартфон, както и многобройните услуги за свързаност.
DS предлага грандиозна демонстрация на своята технология, присъща за луксозния свят на марката, която създава върховно и уникално очарование с всеки модел.

Динамичен комфорт

DS се отличава с безкомпромисен комфорт и изключително усещане зад волана. В допълнение към тапицерията, изборът на благородни материали, масажиращите седалки и двигателите, марката DS споделя и визия за динамичен автомобил, който предлага уверено и стимулиращо поведение. Двигателите, които са перфектно съчетани с динамичния темперамент на моделите на DS, осигуряват очакваните експлоатационни показатели, без да пренебрегват изискванията за околната среда, тъй като всички двигатели на марката са съвместими със стандарта Euro6.