Wild Rubis

Wild Rubis

Лукс по френски маниер

wild-rubis-concept-car-silhouetteУникалният му силует съчетава мускулестия стил на SUV автомобилите с изтънчените линии на DS линията. Непокорен, див, но също и изтънчен и перфекционист. Автомобилът излъчва сила, на която контрастират съблазнителните му линии и изтънчените детайли. Отстрани на този нов расов силует откриваме уникален хромиран “подпис”. Релсите на покрива подсилват усещането за височина, мощ и динамичност. Те се спускат по каросерията и преливат в задния капак.

Хипнотичен поглед

wild-rubis-concept-car-lightПредната му част се характеризира с предна решетка с 3D ефект, на която откриваме монограма DS, акцентиран от струйка светлина. Решетката прелива в предните full LED светлини. Уникални фарове, състоящи се от 3 подвижни светлинни модула, подчертани отдолу от мигачи, по които светлината сякаш пробягва и отстрани от светлинен подпис във формата на камертон. Истинско бижу, което придава на Wild Rubis дързък, хипнотичен и уникален поглед.

Уникален подпис

wild-rubis-concept-car-rear Новото разположение на задните светлини създава усещането, че те са интегрирани в големия заден капак. Като истинско бижу, стъклото на задните светлини е инкрустрирано с хром и подчертава допълнително светлинния подпис. Стремежът към перфекционизъм е виден и от ловката игра на светлината върху логото DS, която създава ефект за дълбочина. Изваяният заден капак е подчертан в долната си част от хромирана лайстна, в която са интегрирани двата ауспуха.

Концентрация на DS

wild-rubis-concept-car-dsИзпипан и в най-малките детайли, концептуалният автомобил Wild Rubis по перфектен начин съчетава в себе си наследството на DS от 1955 и изтънчеността на DS линията. В този концептуален автомобил са концентрирани всички отличителни черти на линията DS. Едни от най-характерните черти са: хромираният му страничен подпис, различните изваяни метални детайли, предният и задният му светлинни подписи, както и фината изработка на елементите от благородни матриали, като например преплетените линии на джантите…

Хибридна технология plug-in

wild-rubis-concept-car

С технологията Full-hybrid Plug-in, концептуалният автомобил Wild Rubis отговаря напълно на изискванията по отношение опазването на околната среда. Задвижващата му верига предлага бензинов двигател с вътрешно горене 1.6 THP, с мощност 225 к.с., който е комбиниран с електрически двигател, разположен в областта на задния мост на автомобила и развиващ мощност от 70 к.с. Електрическият двигател се захранва очрез презареждащи се литиево-йонни батерии от домашен контакт за електрически ток.