Wild Rubis

Wild Rubis

Лукс по френски маниер

Уникалният му силует съчетава мускулестия стил на SUV автомобилите с изтънчените линии на моделите DS. Непокорен, див, изискан перфекционист. Автомобилът излъчва сила, контрастираща със съблазнителните му линии и изпипаните детайли. На този нов, расов силует откриваме уникален хромиран “подпис”, а релсите на покрива подсилват усещането за височина, мощ и динамичност. Те се спускат по каросерията и преливат в задния капак.

CL 13.044.050

Хипнотичен поглед

Предната му част се характеризира с предна решетка с 3D ефект, на която откриваме монограм DS, акцентиран от струйка светлина. Решетката прелива в предните full LED светлини. Уникални фарове, събирателен образ на 3 подвижни светлинни модула, подчертани отдолу чрез мигачи, по които светлината сякаш пробягва, и отстрани от светлинен “подпис” във формата на камертон. Истинско бижу, което придава на Wild Rubis дързък, хипнотичен и уникален поглед.

CL 13.044.024

Уникален подпис

Новото разположение на задните светлини създава усещането, че те са интегрирани в големия заден капак. Като истинско бижу, стъклото на задните светлини е инкрустрирано с хром и подчертава допълнително светлинния “подпис”. Стремежът към перфекционизъм е виден и от ловката игра на светлината върху логото DS, която създава ефект за дълбочина. Изваяният заден капак е подчертан в долната си част от хромирана лайстна, в която са интегрирани двата ауспуха.

CL 13.044.017

Концентрация на DS

Изпипан и в най-малките детайли, концептуалният автомобил Wild Rubis по перфектен начин съчетава в себе си наследството на DS от 1955 и изтънчеността на DS моделите. В този концептуален автомобил са събрани всички отличителни черти на моделите на Марката. Едни от най-характерните от тях са: хромираният му страничен “подпис”, изваяните метални детайли, предният и задният му светлинни подписи, както и фината изработка на елементите от благородни матриали, като например преплетените линии на джантите…

CL 13.044.058

Хибридна технология plug-in

С технологията Full-hybrid Plug-in, концептуалният автомобил Wild Rubis отговаря напълно на изискванията за опазване на околната среда. Задвижващата му верига предлага бензинов двигател с вътрешно горене 1.6 THP, с мощност 225 к.с., който е комбиниран с електрически двигател, разположен в областта на задния мост на автомобила и развиващ мощност от 70 к.с. Електрическият двигател се захранва чрез презареждащи се литиево-йонни батерии от домашен контакт.

CL 13.044.036