Divine DS

Divine DS

Благодарение на успеха си с над 500 000 продадени автомобила за 4 години в световен мащаб, през 2014 г. DS се превръща в отделна Марка. Най-новото й творение, концептуалният автомобил DIVINE DS концентрира в себе си цялата същност на тази Марка. Проектиран и произвеждан в Париж (Франция), той е въплъщение на ДНК-то на DS.

Concept_car-divine-ds Уникални стилови решения: с компактния си силует с 4 врати (4,21 м), облечен в сив металик с едва забележими отблясъци, DIVINE DS хипнотизира още от пръв поглед със завладяващия си, расов и очарователен стил. Страстните извивки на повърхностите, от които се излъчва чувственост, са подчертани от забележителни графични елементи, като например ‘DS Wings’, от правите и изострени странични линии и от уникалния в световен мащаб дизайн на покрива. Забележителният екстериор предполага изключителен интериор! Интериорът е неповторим с дръзкия си стил и технологичния си дизайн. Тук всичко е забележително и подчинено на контрастите, въплъщение на авангардизма, изтънчеността и съвършенството на DS.

Concept_car-Divine-ds-luxe Въвеждайки изключителното понятие ‘Хипертипаж’, DIVINE DS създава нови автомобилни преживявания като предлага на клиентите си да изберат тапицерия за интериора, достойна за висшата мода, която да е перфектно отражение на характера им. Купето на DIVINE DS може да се екипира с 3 различни взаимозаменяеми цветови хармонии, всяка от които му придава уникална и оригинална индивидуалност.

Елегантност по френски маниер: DIVINE DS е резултат от сътрудничеството на «големите майстори», доказали се в своята област световни производители, каквито са Льосаж за бродериите и Swarovski за кристалите. Моделът е доказателство за желанието и за възможностите на DS да разчупи стереотипите и да съчетае различни светове – истинска премиера в автомобилния сектор!

Технологията в услуга на стила: футуристичен и авангарден стил – фарове, които съчетават мигачи с пробягваща светлина с Лазерната технология; малки плоскости върху покрива, които се повдигат, за да открият камера за заден ход; оптимизирана аеродинамичност,… силуетът на DIVINE DS сякаш е жив. Отвътре, акцентът пада върху технологиите, благодарение на поста за управление тип «кокпит» и големия брой дигитални уреди (сензорен екран, холографско изображение,…)