Divine DS

Divine DS

Благодарение на успеха си с над 500 000 продадени автомобила за 4 години в световен мащаб, през 2014 г. DS се превръща в самостоятелна Марка. Най-новото й творение, концептуалният автомобил DIVINE DS, носи в себе си същността на Марката. Проектиран и произвеждан в Париж (Франция), той е въплъщение на DS.

Concept_car-divine-ds Уникални стилови решения

С компактния си силует с 4 врати (4,21 м), облечен в сив металик с едва забележими отблясъци, DIVINE DS хипнотизира още от пръв поглед със завладяващия си, расов и очарователен стил. Страстните извивки на повърхностите, от които се излъчва чувственост, са подчертани от забележителни графични елементи, като например ‘DS Wings’, който могат да бъдат забелязани от правите и изострени странични линии и от уникалния в световен мащаб дизайн на покрива.

Забележителният екстериор предполага изключителен интериор. Интериорът е неповторим с дръзкия си стил и високотехнологичния си дизайн. Тук всичко е забележително и подчинено на контрастите, въплъщение на авангардния дух, изтънчеността и съвършенството на DS.

Concept_car-Divine-ds-luxe Въвеждайки изключителното понятие ‘Хипертипаж’, DIVINE DS създава нови автомобилни преживявания като предлага на клиентите си да изберат тапицерия за интериора, достойна за висшата мода, която да е перфектно отражение на характера им. Купето на DIVINE DS може да се оборудва в 3 различни взаимозаменяеми цветови комбинации, всяка от които му придава уникална и оригинална индивидуалност.

Елегантност по френски маниер

DIVINE DS е резултат от сътрудничеството на «големите майстори», доказали се в своята област световни производители, каквито са Льосаж за бродериите и Swarovski за кристалите. Моделът е доказателство за желанието и за възможностите на DS да разчупи стереотипите и да съчетае различни светове – истински прецедент в автомобилния сектор.

Технологията в услуга на стила

Футуристичен и авангарден стил:

1.   Фарове, които съчетават мигачи с пробягваща светлина с Лазерна технология;

2.   Малки плоскости върху покрива, които се повдигат, за да открият камера за заден ход;

3.   Оптимизирана аеродинамичност,…

Силуетът на DIVINE DS сякаш е жив. Вътре, акцентът пада върху технологиите, благодарение на Cockpitи неговата гама от уникални функции (сензорен екран, холографско изображение,…), които предоставят напълно безпрецедентно усещане при шофиране.