Инкотар Шумен АД

Шоурум, Сервиз, Резервни части
Инкотар Шумен АД

ул. "Мадара" №42
9700 Шумен

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон централа : 054/ 83 06 46
Продажба автомобили : 054/ 83 06 45
Продажба резервни части : 054/ 83 06 46
Приемчик сервиз : 054/ 83 06 46

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник – Петък
    08.00 – 17.00

    Събота 08.00-13.00

НАШИТЕ УСЛУГИ

  • Нови автомобили
  • Следпродажбено обслужване
  • Резервни части
  • Щети
  • КОНТАКТИ