January 1, 2017

МАГАЗИНЪТ DS URBAN STORE – НОВАТА БУТИКОВА КОНЦЕПЦИЯ НА DS

МАГАЗИНЪТ DS URBAN STORE – НОВАТА БУТИКОВА КОНЦЕПЦИЯ НА DS

Открийте първият магазин DS Urban Store в северния атриум на Уестфийлд Лондон.

Официалното откриване на единствения по рода си магазин до този момент възвестява появата на новата цифрово-съвместима бутикова концепция на DS, че марката скоро ще се разположи в популярни и престижни места по целия свят.

Магазинът DS Urban Store подканва посетителите да се потопят в изискания свят на марката DS Automobiles. Гостите могат дори да изследват огромните възможности за персонализиране, предлагани в колекцията на DS, посредством системата за виртуална реалност, наречена DS Virtual Vision. Тези, които се поддадат на изкушението, могат да конфигурират, персонализират и да закупят своят нов автомобил от DS в магазина.

Ив Бонефон – главен изпълнителен директор на DS Automobiles – коментира «откриването на магазина DS Urban Store в Лондон представлява важна стъпка в развитието на мрежата на DS. Тази нова дигитално интерактивна концепция на магазина DS Urban Store е сериозно предимство за популяризиране на марката по възможно най-достъпен за нейните клиенти начин. Това е място, където можете да купите вашият DS, да се потопите във вселената DS и да изживеете нещо невероятно.»

Мрежата на DS току-що беше разширена с нова концепция – магазинът DS Urban Store. Разположен винаги в сърцето на популярните и престижни градски центрове, магазинът DS Urban Store може да бъде или самостоятелно съоръжение в търговски център, или да има шоурум на главна улица. Неговата цел е да популяризира марката на потенциални клиенти на DS точно там, където те обичайно прекарват свободното си време.

Всеки магазин DS Urban Store има пет обособени зони:

  • Зона DS EXHIBITION, като почетно място на флагмана от колекцията на DS;
  • Зона DS VIRTUAL VISION за напълно потапящо 3D пътешествие в гамата луксозни автомобили с марка DS. Със слушалките за виртуална реалност гостите могат да разгледат всички предлагани опции за персонализация. Изживяването е динамично, интерактивно и интригуващо, особено за тези, които използвайки технологията, в крайна сметка се озовават на площад Конкорд в Париж, лице в лице с автомобила от марката DS по техен избор;
  • Зона DS BOUTIQUE с голяма колекция от престижни продукти на марката DS, вдъхновени от отличителните ценности на марката DS Automobiles – френският опит в лукса, изискаността, персонализацията и модерната технология. Независимо дали гостите са любители на марката DS или не са запознати с марката, всеки ще намери нещо, с което да допълни начина си на живот.
  • Зона DS LOUNGE, където гостите могат да работят по конфигурацията на автомобила си, ръководени от консултант на DS.
  • Зона DS BIJOUTERIE, която е най-личната зона в магазина DS Urban Store, обикновено в запазена за клиенти, които желаят да потвърдят покупката на новия си автомобил.

ПЪРВИЯТ МАГЗИН DS URBAN STORE…В ЛОНДОН!

Вчера официално отвори врати първият магазин DS Urban Store в изключително популярният търговски център Уестфийлд Лондон. Тази 140 м2 търговска площ сега е отворена за посетители. За посрещането на гостите са назначени седем консултанти на марката DS, които предоставят информация за марката DS и вдъхват живот на опита на DS.

Уестфийлд Лондон, водещата дестинация за пазаруване и отдих във Великобритания, е първокласно иновативно и динамично място за пазаруване, хранене и срещи. През 2015 г. 27 милиона души са посетили търговския център, в който се намират над 300 магазина, включително и много луксозни марки.

С отварянето на много магазини DS Urban Store, марката DS ще затвърди присъствието си възможно най-близо до своите клиенти. Открит снощи, в присъствието на Arnault Ribault, вицепрезидент на DS Продажби и маркетинг в DS Automobiles, първият магазин DS Urban Store отвори врати в престижна търговска дестинация – Уестфийлд Лондон.