January 31, 2018

ОТ 31 ЯНУАРИ ДО 4 ФЕВРУАРИ 2018, DS 7 CROSSBACK ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ ФЕСТИВАЛА В LES INVALIDES В ПАРИЖ

ОТ 31 ЯНУАРИ ДО 4 ФЕВРУАРИ 2018, DS 7 CROSSBACK ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ ФЕСТИВАЛА В LES INVALIDES В ПАРИЖ

От 31 януари до 4 февруари 2018, DS 7 CROSSBACK ще участва на 33-я годишен Международен Автомобилен фестивал в Париж.

Представен ще бъде DS 7 CROSSBACK, уникален модел, създаден специално за встъпването в длъжност на 25-я президент на Франция, Еманюел Макрон. Този автомобил е стандарт за френския опит в създаването на  изключителни творения. Освен президентския модел, ще бъдат изложени и други модификации DS 7 CROSSBACK. Посетителите ще имат възможност да се запишат и на тест драйв, като ще могат да избират измежду  DS 7 CROSSBACK с Тема DS Opéra и DS 7 CROSSBACK с Тема DS Performance Line.

33-тото издание на Международния автомобилен фестивал ще се състои в престижния Hôtel des Invalides в Париж от 31 януари до 4 февруари 2018. На това уникално, историческо място ще бъдат събрани на едно място автомобили, които си заслужава да бъдат видени не само от феновете на автомобили, но и от всички, които ценят естетиката.

Посетителите ще имат възможност да видят отблизо президентския DS 7 CROSSBACK, модел, който ясно демонстрира опита на Франция в създаването на изключителни творения, което е и част от философията на марката DS.

Също така, те ще имат възможността да се запознаят с две от интериорните теми, които модела предлага  -DS Inspiration Performance Line и DS Opéra и да се запишат на тест. Няма как високите стандарти, които са си поставили дизайнери, експерти и инженери при създаването на първия автомобил от второто поколение гама на DS да останат незабелязани. Предстои една генерация високотехнологични и изтънчени модели.

PRESIDENTIAL DS 7 CROSSBACK, РЯДКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВИДИ ОТБЛИЗО

Президентският DS 7 CROSSBACK продължава традицията на автомобилите DS и SM, които са използвани от президентите на петата френска република. DS 7 CROSSBACK, който беше създаден специално за встъпването в длъжност на 25-я фреснки президент, Еманюел Макрон, беше показан за пръв път на 14 май 2017 г. с президента на борда.

Автомобилът е в специален цвят, Ink Blue, със спортно излъчване, отваряем покрив, отличителни надписи  “French Republic” отстрани и специално място за закачане на .

Интериорът, черна кожа  “Art Leather” , е изработен от Atelier Maury, което е едно от най-известните в Париж. Деликатни златисти акценти са поставени върху огледалата за обратно виждане и 20-инчовите колела.

Президентският DS 7 CROSSBACK е екипиран с всички технологични екстри, които предлага стандартният модел.

 

DS 7 CROSSBACK, ИНОВАЦИЯ И ОПИТ С ПРОИЗХОД

DS 7 CROSSBACK е първият модел от второто поколение гама DS, характеризиращ се с харизматичен дизайн, внимание към всеки вложен детайл, напредничави технологии, комфорт на возене и пътно поведение от най-висок клас. DS 7 CROSSBACK демонстрира амбицията на марката да влее в автомобилната индустрия опита на Франция в сферата на лукса и иновациите.

Със своето мощно излъчване, характерни линии, 20-инчови колела, обтегнат преден капак, DS 7 CROSSBACK притежава всички качества на SUV. Стилната предница изразява харизматичността и дава заявка за представянето на модела.

Светлинните подписи, които са ключов елемент в авангардния стил на DS, са вдъхновени от светлините на DS E-TENSE, последният концептуален модел на марката. Предните светлини DS ACTIVE LED VISION представляват LED модули, които напомнят по форма скъпоценни камъни. Отзад, светлинният блок е направен така, че да създава усещане за дълбочина.

Със своя модерен, шик интериор DS 7 CROSSBACK може да отговори на вкуса и изискванията на всички. Предлагат се пет интериорни теми, чийто имена са вдъхновени от известни места в Париж – DS Bastille, DS Rivoli, DS Opéra, DS Faubourg и спортния вариант, DS Inspiration Performance Line. Следвайки традициите в ръчната изработка, всеки детайл и материал, които са използвани за създаването на различните интериори е внимателно подбран и обработен.

DS 7 CROSSBACK е автомобил с уникален дизайн и технологии от последно поколение. Той предлага редица иновативни решения : DS CONNECTED PILOT, който полага пътя към автономното шофиране, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, окачване, разработено от DS, и DS NIGHT VISION, система която осигурява изключително добра видимост през нощта.