February 8, 2021

DS Store София предлага пълно клиентско преживяване в изтънчената атмосфера на луксозен бутик

DS Store София предлага пълно клиентско преживяване в изтънчената атмосфера на луксозен бутик

DS Store Sofia предлага пълната към момента гама модели под бранда DS Automobiles, а до края на тази година ще стане дом и за предстоящите два нови модела - DS4 и DS9.

Първият в страната DS Store вече е факт в столицата. Той се намира на бул. „Ботевградско шосе“ № 459 и се простира на разгърната площ от 200 м². Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до кодовете на луксозните бутици. Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност.Интериорните цветовете са дълбоки и интензивни, съчетани до съвършенство. Всеки детайл е на мястото си, поставен прецизно и балансирано, така че да се осигури най-доброто преживяване на клиентите ни. са . Можете да разчитате на нашите консултанти за първокласно обслужване, в основата, на което е клиентското задоволство. Дизайнът и оборудването е дело на френски дизайнери и специално доставено за DS Store София.,  Специален кът, посветен на майсторите на интериора на DS Automobiles събира част от инструментите, с които на ръка се изработват най-фините детайли по салона, а мостри на естествените кожи, използвани за тапицерията на автомобилите, са на разположение на най-взискателните клиенти, за да се уверят в качеството и плътността.

DS Store Sofia предлага пълната към момента гама модели под бранда DS Automobiles, а до края на тази година ще стане дом и за предстоящите два нови модела – DS4 и DS9.

Посетителите на DS STORE SOFIA ще могат да се възползват от същите услуги и ниво на обслужване, каквито получават потребителите и собствениците на DS Automobiles навсякъде по света. Всеки DS store е уникален и още от влизането провокира сетивата Ви. Персонализираните услуги и индивидуалния подход към Вашите нужди ще Ви накара да се почувствате наистина специални.. Всичко, което  можете да почувствате, видите, чуете, помиришете и вкусите се комбинира, за да Ви предостави уникално преживяване и първокласна услуга.

Марката DS винаги е била символ на авангардизма и новия дух, иноватор и ориентирана към клиента, и това забележително наследство и днес не е изгубено. В условията на глобална дигитализация и приеманнето на новото нормално, към което всички сме принудени да се адаптираме в последната една година, DS Store София Ви предлага да се потопите в атмосферата на бутика без да излизате от вкъщи. DS Store София е достъпен за реалистична виртуална разходка през специалната секция в сайта dsautomobiles.bg, в удобно за Вас време и от всяка точка по света, независимо дали предпочитате десктоп успройство или мобилно такова.

Ако все пак сте традиционалисти и предпочитате да бъдете наши гости, заповядайте всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 ч. на бул. „Ботевградско шосе“ № 459.