July 1, 2017

DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK

Новият SUV на DS, иновация и опит от Париж

“DS 7 CROSSBACK предвещава нова ера за Автомобилите DS. В този глобален SUV с рафиниран и високо технологичен дизайн, изработката е съчетана с технологични иновации, отразяващи съвременните ноу–хау технологии на Франция. Неговото съвременно оборудване въвежда нови нива на удобство при шофиране и ефективност. DS 7 CROSSBACK символизира бъдещето на Автомобилите DS, марка, чиято нагласа на мечтател е представена в нейните първи модели”. ИВ БОНФОН, изпълнителен директор на DS.

“DS 7 CROSSBACK ще се хареса на всички онези, които са в синхрон с последните тенденции, хора, които обичат да пътуват, които обичат удоволствието и лукса и преди всичко добрия вкус”.

Красива вещ

Харизматичен, мощен и чувствителен, DS 7 CROSSBACK незабавно разкрива своята оригинална индивидуалност и перфектен контраст, който се вижда в дизайна.

Хоризонталните хромирани DS WINGS върху предната част със своите силни, добре балансирани линии създават чувство за престиж. Напълно изразяват благородството, ефективността и харизматичния характер на автомобила. Новата решетка с диамантен ефект има шестоъгълна околност от динамични линии. DS емблемата, с нов дизайн за тази нова ера, заема видно място в центъра, където наподобява герб. Моделираният преден капак има тънка, неуловима лента в центъра, а двутоналните огледала подчертават дължината и солидността на DS 7 CROSSBACK. Острите ръбове на предния и задния калник извайват страните, за да усилят мускулестата красота на този SUV. Обгръщащата задна врата дава чисто изражение на величествената задна част и подчертава характерните задни светлини с вградени индикатори с бягаща светлина.

Този забележителен SUV се откроява с присъствие и интериор, оптимизиран за всички пътници, незабавно създаващ усещане за луксозен комфорт и пространство.

Незабавно разпознаваем, през деня или през нощта, отпред или отзад

Марката DS винаги е подчертавала светлинния подпис на своите автомобили и това продължава да бъде ключова характеристика за DS стила. LED модулите на предните фарове с DS ACTIVE LED VISION наподобяват фасетни скъпоценни камъни и излъчват пурпурна светлина, когато DS 7 CROSSBACK е отключен, преди постепенно да се завъртят на 180°. Визуалният ефект е приятен, необикновен и преди всичко завладяващ. Отличителният хипнотичен ефект се забелязва през деня или през нощта, независимо дали автомобилът се движи или е стационарен. Разпознаваемият във висша степен светлинен подпис на марката се подчертава от вертикалните перли на дневните светлини, комбинирани с индикатори с бягаща светлина. Задните светлини също допринасят за мощния и оригинален светлинен подпис. Всяка от тях е изцяло LED светлина, изработена от осветени елементи. За да проектира този великолепен подпис, наречен DS 3D ЗАДНИ СВЕТЛИНИ, дизайнерите на светлините използват съвременна технология на лазерно гравиране, за изключителна точност.

Два широки екрана за иновативен интерфейс

Аспектът “красива вещ” е изразен също и в интериора, с два 12 – инчови екрана, разположени в сърцето на купето. Първият е иновация в изключително конкурентния свят на SUV автомобилите: той работи с навигационната система, като същевременно управлява мултимедиен интерфейс, функциите MirrorScreen и DS CONNECT. Вторият е екран с възможност за персонализиране, предназначен за цифрово арматурно табло.

Пет “Вдъхновения”за интериора според представите на потребителя

Интериорът на DS 7 CROSSBACK – шикозен, съвременен автомобил, отразява опита на всички DS Автомобили. Като отражение на мисълта зад DS дизайна с концепция с все по-голяма възможност за персонализиране, DS 7 CROSSBACK се предлага с възможност за избор между пет интериорни решения. Тези пет “Вдъхновения” отразяват стила на живот и очакванията на всеки клиент, темперамента на клиентите и преследването на удовлетвореност с колата на техния имидж.

Елегантността на първокласните материали

“Всеки материал и всеки детайл на DS 7 CROSSBACK е ясно вдъхновен от света на Висшата Мода – Haute Couture, чиято взискателност и чувствителност се виждат и в най-малкия детайл”